L'equip - Jaume Serrano Jordán

Coneix els nostres especialistes i la seva trajectòria

Jaume Serrano Jordán

Psiquiatria

 

Membre del Consell d’Administració de Clúster BNC Salut.

Llicenciat en Medicina i especialista en Psiquiatria per la Universitat Central de Barcelona UB. Màster en SIDA por la UB i el Instituto Carlos III de Madrid.

Director mèdic de Clúster BCN Salut, gestora del CAS de Garbivent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

Coordinador i psiquiatra del CAS Horta-Guinardó, integrat a l’ASPB, gestionat per I. Genus SL.

Psiquiatra del equip professional de GLOBAL-MENT Sant Cugat. Ha estat Codirector i psiquiatra d’addiccions i patologia dual del Institut Psicomèdic Sant Cugat.

Disseny i elaboració de programes i protocols d’intervenció, en Salut mental i Addicions, destacant les complicacions orgàniques dels consumidors de substancies  ADVP, els joves consumidors, tabaquisme i les Socioaddiccions.

Membre actiu dels Comitès Operatius de Salut Mental i Addiccions de Barcelona (COSMiAs). També dels Grups del “Programa d’Atenció als Adolescents” i “Cartera de Serveis” del Pla Director de Salut Mental i Addiccions Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Es referent i tutor Pràcticum de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del Màster de Psicologia Sanitària de la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Docent i consultor del Programa “Beveu Menys” promogut des del Departament de Salut de la Generalitat. Disseny i impartició de programes formatius dirigits a l’àmbit de les addiccions i salut mental.

Membre de la Secció de Psiquiatria de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, de Socidrogalcohol, de Patologia Dual i de la Coordinadora dels CAS de Catalunya.